Együtt egymásért

ÍróTesók

ÍróTesók

Pálinkás Angéla értékelése Garajszki Rozika, Júlia című regényéről

2022. szeptember 16. - Lily Defiant

A következő könyvajánlóm Garajszki Rozika: Júlia című regénye. Itt is szeretném megköszönni az írónőnek az ajándék példányt. 

Az első könyvem az írónőtől, de bátran kijelenthetem, hogy nem az utolsó. Egy olyan történetet kaptam az írónő tollából, ahol szem nem marad szárazon. Számos részt meghatódva olvastam. Igazán kiemelkedő kötet lett a számomra, a szívembe lopta magát. Már a fülszöveg alapján is nagy lett az érdeklődésem a könyv irányába. A borító gyönyörű és hűen tükrözi a regényt. Váratlan fordulatok, érzelmekkel teli jelenetek és megannyi izgalom vár az olvasóra a történet folyamán. Magával ragadó, mindig egy újabb fejezetet követelt. Júlia karaktere erős női jellemre vall már az elejétől kezdve. Gary érzelmes és szenvedélyes karakter. A kettejük kapcsolata igazi, valódi érzelmeken alapuló.  Tökéletes kikapcsolódást nyújt, imádtam minden egyes pillanatát. Szívből ajánlom a romantika és az izgalmas történetek kedvelőinek. Köszönöm szépen az élményt az írónőnek.

Meg tudjátok rendelni a Holnap Magazin weboldaláról:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irotesok-egyuttegymasert.blog.hu/api/trackback/id/tr8817933091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása