Együtt egymásért

ÍróTesók

ÍróTesók

Péri Györgyi: Minden más

2022. augusztus 18. - Lily Defiant

“Ez az arc én voltam. Ez a könyv én leszek.
Vagy legalábbis egy részem.
A múltam, jelenem, rémálmaim, próbálkozásaim, jónak talált ötletek, víziók, bennem maradt lábnyomok… torz képmásom, mely mégis elevenebb és élesebb kontúrt rajzol rólam, mint bármely tükörkép.” – olvashatjuk a fülszövegben.
A cím éppen ezért lett Minden más.
Mert oly sokféle műfaj, sokféle hangulat, más és más stílus keveredik a kötetben. Gondolatok, érzések, színpadi látomások, álmok, novellák, karcolatok, mélyről jövő történetek követik egymást. Nem is érdemes egymás után olvasni őket, inkább csak mint egy verseskötetnél, a hangulatukat megragadva szemezgetni.
Bár a művek keletkezésük sorrendjében követik egymást, így az, aki a sorrendet követi, egy élet történéseibe, érzelmi fejlődésébe is betekintést nyerhet.

A bejegyzés trackback címe:

https://irotesok-egyuttegymasert.blog.hu/api/trackback/id/tr617910659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása