Együtt egymásért

ÍróTesók

ÍróTesók

Ohayo Nikki és Illyanan Sanara: Su-Ki

2022. augusztus 16. - Lily Defiant

Romantikus LMBTQ. (a többinél azért nem írtam külön zsánert mert mindegyik romantikus erotikus urban fantasy) Két ​nemzet, két stílus, két fiú.
Közös szenvedély.
A koreai Jung Bak-ha már kisgyerekkora óta tudja, hogy mi az álma. Színpadon állni és táncolni a közönségnek. A fiú napjait semmi más nem tölti ki, mint a tánc, a zene és a főzőiskola, amit hobbiként él meg, de reálisan látja a helyzetét. Tudja, ha esetleg kiöregedne a reflektorfényből és a show businessből, kell hogy legyen egy biztos pont, amihez visszatérhet, így titkos vágya egy saját étterem is.
A japán Honda Tatsuya egyetlen gyerekként arra van kényszerítve, hogy nagy szenvedélyét, a basszusgitározást hobbiként kezelje, miközben mérnöknek tanul az egyetemen. Hogy ne kelljen szüleit zavarnia hobbijával és az azzal együtt járó anyagiakkal, egy étterembe megy el konyhai kisegítőnek, ahol szenvedélyévé válik a főzés.
Kettejük kapcsolata nem indul zökkenőmentesen egy ázsiai zenékkel, előadókkal foglalkozó közösségi oldalon, azonban a kezdeti ellenszenv átalakul, megszelídül, végül a netes ismeretség új álmokat hoz mindkettőjüknek. Miközben megérzik a változást önmagukban és a másikban is, a magánéletük is új fordulatot vesz.. Elérhető csak és kizárólag a szerzőnél az írói oldalon

A bejegyzés trackback címe:

https://irotesok-egyuttegymasert.blog.hu/api/trackback/id/tr1217909035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása