Együtt egymásért

ÍróTesók

ÍróTesók

ÍróTesók havonta

2022. augusztus 16. - Lily Defiant

Az ÍróTesók legfőbb feladata, hogy minél több Magyar olvasóval ismertessük meg a regényeinket. Az ötlet onnan indult, hogy rájöttem, hogy hiába osztom meg akár minden nap a regényem reklámját ugyan azok az emberek fogják látni. Ezek az emberek már egy éve nézegetik, és unják a reklámomat. Ebből az feltételezhető, hogy már minden ismerősöm, aki megakarta venni már megvette, aki meg még nem vette meg, az már nem is fogja.

Úgyhogy összegyűjtöttem az írókat, akik szívesen részt vesznek a programban és Hirneth-Fajth Evelin barátom segítségével kidolgoztuk a program legoptimálisabb működését.

Az elv rövid ismertetője: Előző hónap végén Evelin kirak a facebookos csoportba egy posztot, ami alatt lehet jelentkezni a tárgy hónapra. A jelentkezés úgy működik, hogy hozzászólásban az író megírja milyen műfajban reklámoz szívesen a saját ismerősei, követői körében. Majd ez alapján Tesókat rak párban, amit egy újabb posztban közöl lista formájában. Majd az írók felveszik egymással a kapcsolatot és megbeszélik a reklámozás folyamatát. Marketing anyagot cserélnek egymással és kikötnek egy rendszerességet, hogy milyen gyakran posztolnak egymás regényéről.

Bonyolultnak tűnik? Szerencsére nem az. Aki szívesen részt venne a programban, annak csak annyi a feladata, hogy belép a csoportba. Hónap végén jelentkezik a következő hónapra Tesónak és megvárja kit kap maga mellé, majd felveszi vele a kapcsolatot. Utána 2-3-4 naponta megosztja azokat a reklámokat az ismerőseivel és a követőivel(ha van facebookos oldala), amiket a Tesójától kap.

Ugye, hogy nem is bonyi :)

Ha kedvet kaptál, akkor jelentkezz a csoportba: ÍróTesók | Facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://irotesok-egyuttegymasert.blog.hu/api/trackback/id/tr7017908985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása