Együtt egymásért

ÍróTesók

ÍróTesók

Tom Brown

2022. augusztus 25. - Lily Defiant

Tom Brown vagyok. Az írás néhány évvel ezelőtt bukkant fel az életemben, aminek valójában nem volt előzménye. Az olvasás szeretete már gyermekkorban elkezdődött, mindent elolvastam, ami csak a kezem ügyébe került. Amíg a játszótársaim, a barátok hozzájutottak némi pénzhez, azon nyomban nyalókát és csokit vásároltam, ám én nem. Elmentem egy könyvesboltba, és vettem egy könyvet, amire épp volt pénzem, és amiről azt gondoltam, hogy érdekelhet. Ez a jó szokásom egész életemben elkísért.

Amikor felfedeztem az internetet, rá kellett jönnöm, hogy az a világ, amit addig ismertem, csak a jéghegy csúcsa. Ettől kezdve mindent elolvastam a neten, ami egy kicsit is érdekelt. Ennek mellékhatásaként elkezdtem egy kicsit másképp látni a világot, mint amilyen volt. Ettől kezdve teljesen más szemmel néztem és láttam mindent, és ez volt az a momentum, ami elindított az írói pályán.

A történeteket a valóság írja.

A megismert valóság hatására egyre több olyan gondolat fogalmazódott meg bennem, amire azt gondoltam, hogy "hú de jó könyvet lehetne ebből írni". Egy nap belefutottam Toni Morrison egyik idézetébe, ami megadta a kezdő lökést az íráshoz.

Ha egy könyvet igazán el akarsz olvasni, de még nem írták meg, akkor neked kell megírnod.

Ez volt az a mondat, ami arra késztetett, hogy elkezdjem megírni azokat a történeteket, amik felbukkantak az elmémben. A történeteim, csak részben kitaláltak, sokkal inkább a valóság ihlette meg ezeket. De úgy is fogalmazhatnék, hogy a valóság sem minden esetben az aminek látszik, és az írásaim egyik célja, hogy rávilágítson azokra a részletekre, amiről az emberek meg vannak győződve, hogy igaz, vagy talán mégsem.

Az első könyvem is egy ilyen történet, bár még nincs befejezve, mert a téma, eléggé szerteágazó, és sok információra van szükségem még a befejezéshez. Amikor erre rájöttem, akkor egy kicsit elakadtam az írásban, ám minden rosszban van valami jó. Ebben az esetben a jó az volt, hogy újra elkezdtem pörgetni az agyam, egy jó történetet keresve. Meg is találtam, és szinte egy szuszra ki is írtam magamból. Mindened Elveszíted. Olvasd el, nem bánod meg.

Szóval ez vagyok én, Tom Brown. Szeretném még sok izgalmas és elgondolkodtató történettel meglepni az olvasóimat, hisz most is van 5-6 olyan sztori, ami csak arra vár, hogy leírjam.

Szerzői oldal:Tom Brown mint író: Bemutatkozás ⋆ Tom Brown Club
Közösségi oldal:
Tom Brown: Bemutatom magam - Írók és Olvasók (irokolvasok.hu)
Facebook oldal: 
Thomas Brown | Facebook
Könyvkiadóm: 
Platinum Könyvkiadó - Platinum Könyvkiadó (platinumkiado.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://irotesok-egyuttegymasert.blog.hu/api/trackback/id/tr5717916171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása