Együtt egymásért

ÍróTesók

ÍróTesók

Lly Defiant: Egan krónikák - Történet egy tündér tollából

2022. augusztus 16. - Lily Defiant

Két fiktív helyszín, egy szigetország és egy börtönkolónia adja a fiatal hercegnő, Cessilly Phelan rendkívül izgalmas történetének festői hátterét. Az Egan krónikák lapjain megelevenedő szövevényes kalandok főszereplői az embereken kívül kelta istenek, faunok és tündérek.
A garantált izgalmakat tartogató, meghökkentő fordulatokban gazdag fantasy az éppen nagykorúvá vált hercegnő királynővé koronázásával veszi kezdetét, aki a ceremónia után rögtön olyan súlyos hibát vét, amelyért, úgy tűnik, az idők végezetéig lakolnia kell. Hiába bánja meg szinte azonnal a bűnét, isteni ítélőszék elé kerül, ahol első körben halálra ítélik. A kelta isten Pwyllnek azonban sikerül meggyőznie társait, hogy enyhítsenek a büntetésén. Végül úgy döntenek, száműzik az emberi világból egy szigetre, ahol aprócska tündér alakjában az örökkévalóságig együtt kell élnie tettének következményeivel. Ám a száműzötti lét sem örök, meglepetések, váratlan fordulatok sora kíséri végig olvasás közben a történet rajongóit.
Megvásárolhatjátok:

A bejegyzés trackback címe:

https://irotesok-egyuttegymasert.blog.hu/api/trackback/id/tr2717909669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása