Együtt egymásért

ÍróTesók

ÍróTesók

Illyana Sanara: Tükörhatás

2022. augusztus 16. - Lily Defiant

A ​múlt sötét árnyai ólalkodnak Nadia családja és barátai körül, attól a pillanattól kezdve, ahogy Fausta újra felbukkan az életükben. Azonban Nadia kaotikus ereje, Lina víztiszta, sorsot kijátszó képessége egy olyan lénynek ad új lehetőséget, aki sosem kapta meg az újjászületésben rejlő változást a Természettől, egészen mostanáig. Persea esélyt kap, hogy a múltban anyaként elkövetett hibáit jóvátegye.
Roseként csatlakozik a sárkányvérűekhez, így erősítve meg őket.
De a boldog napok még váratnak magukra, mindannyiuk számára. A belső feszültség a baráti társaságban fokozódik, miközben friss képességek és kapcsolatok tűnnek elő a megbolygatott múlt hatására. Helyre kell tenniük magukban és egymás között az érzéseket, a sérelmeket, legyen az a múlthoz tartozó vagy a jelenben megszülető döntés.
Nadesdának meg kell fontolnia minden lépést, ha nem akarja a szeretteit nagyobb veszélynek kitenni, mint amibe csöppentek, ezért az egyik legnehezebb választás elé kerül, amivel lelke a hosszú élet alatt találkozhatott. Lina kezébe adja a döntést és bár az összecsapás a démoni erőkkel elkerülhetetlen, a legnagyobb kérdés, hogy ki lesz az, aki elpusztítja a klán egyik ellenségét. Elérhető csak és kizárólag nálam az írói oldalon.
Szerezd be:

A bejegyzés trackback címe:

https://irotesok-egyuttegymasert.blog.hu/api/trackback/id/tr3317909041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása