Együtt egymásért

ÍróTesók

ÍróTesók

Illyana Sanara: Ryon krónikái

2022. augusztus 16. - Lily Defiant

Ryon képe valamivel több, mint húsz éve jelent meg előttem, mint egy önálló, szívdobbanásokkal teli világ. Épült, szépült, történelme lett, kalendáriuma és isten pantheonja.
Azonban már akkor tudtam, hogy a Fekete köpeny és Ezüst rózsa, soha nem fogja megkapni a VÉGE zárszót, mert túlságosan is sok ötlet lapult a birodalmakban, az ott lakó lényekben.
Hogy miért? Mert egy világ annyi mindent rejt magában, hogy sohasem lehet tudni, melyik pillanat, melyik érzés, melyik könny vagy mosoly lesz az, amiből kibújik az inspiráció csírája.
Így lett Ryon Illyana számára az első hely, melynek meséi, legendái feljegyzésre kerültek, kiegészülve Lunafear és Vakhra világának anekdotáival.
Bízom benne, hogy a gyűjteményben mindenki megtalálja a magának tetszőt, mert találkozhat benne mágussal, orgyilkossal, sárkánnyal és démonnal is.
Elérhető:
vagy a szerzőnél, az írói oldalon

A bejegyzés trackback címe:

https://irotesok-egyuttegymasert.blog.hu/api/trackback/id/tr7717909033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása