Együtt egymásért

ÍróTesók

ÍróTesók

Illyana Sanara: Holdudvar(Álommester 2)

2022. augusztus 16. - Lily Defiant

Az Álommester, Nadia Madsen miközben próbálja rendbe tenni az életét Szöulban, lassan elveszti a lába alól a talajt. Néha már nem tudja eldönteni, hogy amit lát, az valóság, az álmai vagy előző életeinek emléke. A menekülés és a tagadás egy autóbalesetig sodorja, ami majdnem megfosztja a legfontosabbtól, a látásától.
Miközben Nadia – az egykori Priya – megpróbál mindenkit, akit szeret ellökni magától, húga, Lina és barátaik mindent megtesznek azért, hogy életet leheljenek a nő fáradt elméjébe, de még a fiatal lány minden erőfeszítésének ellenére is, Nadia az önpusztítás útjára lép.
Lina életveszélyes lépésre szánja magát. Minden misztikus erejét összegyűjti, hogy megváltoztassa a múltat és ezzel együtt a Sorsot is, végül nem várt segítséget kap a Fehér Tigris személyében.
A múlt megváltoztatása megborzongatja a világ mágikus szövetét és még a dryád is előlép, hogy elfogadja az utolsó Shanay áldozatát.

Elérhető: https://shop.newlinekiado.hu/Illyana-Sanara-Holdudvar... vagy a szerzőnél az oldalon csomagakcióban

A bejegyzés trackback címe:

https://irotesok-egyuttegymasert.blog.hu/api/trackback/id/tr1017909051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása